Black Friday tilbud på droner og robotter i 2022

Black Friday tilbud på droner & robotter 2022

Årets største shoppingdag er stadig Black Friday, som i år fejres den 25. november 2022, hvor priserne rammer bunden over hele Danmark. Black Friday er det perfekte tidspunkt at købe julegaver til familie og venner.

Vi har besluttet at annoncere Black Friday tilbud hele november måned i form af vores såkaldte "Black November" begivenhed. I hele november vil vi konstant offentliggøre Black Friday-tilbud på droner, dronetilbehør og robotter fra alle større producenter.

Black Friday-tilbud på droner og dronetilbehør

Vores tilbudssektion har allerede en bred vifte af Black Friday-tilbud på kameraudstyrede droner, som den prisvindende Autel EVO Nano+ Plus drone og vores entry-level JJRC-droner. Uanset om du er en erfaren dronepilot eller lige er begyndt, er du sikker på at finde en kameradrone, der passer til dit budget og behov til en særlig nedsat pris.

Black Friday tilbud på robotter

Indenfor robotter har vi nedsat priserne på vores mest populære rengøringsrobotter, inklusive robotstøvsugere og robot vinduespudsere.

Vores legetøjsrobotter beregnet til familiens yngste ër også reduceret med op til 50%. Vores interaktive legetøjsrobotter kombinerer leg og læring på en helt ny og spændende måde og giver de små mulighed for at få grundlæggende viden og færdigheder om fremtidens teknologier og STEM studieretningen.

Black Friday-tilbud annonceres løbende i hele november måned

Vi tilføjer konstant nye Black Friday-tilbud til vores sektion med droner, dronetilbehør, robotter og elektronikaftaler. Så hvis du vil sikre dig, at du får det perfekte produkt til den rigtige pris, så hold øje med vores Black Friday-sektion hele måneden.

SE VORES BLACK FRIDAY TILBUD HER

Kommentarer (0)

Ingen kommentarer i øjeblikket
Product added to wishlist
Product added to compare.

Dette website anvender cookies til at forbedre din brugeroplevelse.