Vi tilbyder Danmarks største udvalg af kvalitets droner, robotter og elektronik online

RobotterOnline.dk er en dansk virksomhed ejet af DT Trading Aps med CVR nummer: 41869216. Vi var en af de første online drone butikker i Danmark, da vi med stor entusiasme etablerede RobotterOnline.dk tilbage i 2016.

God og hurtig kundeservice

God ”gammeldags” personlig kundeservice 

Hos RobotterOnline.dk, vægter vi stadig den gode "gamle" personlige kundeservice som en vigtig faktor i at opnå den højeste kundetilfredshed. Nå vi handler via de digitale platforme, forsvinder den gode gamle personlige kundeservice mange gange, som man kender fra de traditionelle fysiske butikker. Netop den følelse og tætte relation, prøver vi hos RobotterOnline.dk, at bibeholde via vores online platform, ved at have en tæt kundekontakt enten via vores telefoniske kundeservice eller vores direkte online kundechat.

Vores kunder oplever eksempelvis tit at blive ringet op af vores kundeservice, eksempelvis for konfirmering af deres ordre og netop den personlige kundekontakt, har vores kunder sat stor pris på i 2018, så det vil vi fortsætte med i 2019. Den tætte kundedialog giver os også en større indsigt i dit specifikke kundebehov og da der findes mange drone typer og producenter, er flere ordrer da også nået at blive ændret, via en af vores service opkald før en specifik ordre er blevet afsendt. På denne måde, er du altid sikret det helt rigtige produkt til netop dine specifikke behov. Vi har som autoriseret forhandler af markedets bedste robot producenter, siden 2016 leveret skræddersyede robot løsninger både til private, det offentlige og til erhverv, og vil fortsætte med at levere en service der altid overstiger dine initiale forventninger i 2022.

Objektiv og upartisk kunde rådgivning 

Med over 200 forskellige droner og robotter i vores online produktkatalog, med produkter fra markedets bedste producenter, sætter vi altid en stor lid i at give dig en objektiv og upartisk kunderådgivning, når det kommer til rådgivning omkring dit valg af drone producent og model.

Vi sætter altid kundens behov i centrum, og da disse altid er forkskellige fra person til person, kan vi med et bredt sortiment, der spænder lige fra professionelle droner til cinematografi og til undervands droner til eks. fiskeri, skræddersy den helt rigtige drone løsning ud fra dine specifikke behov, krav og budget.

RobotterOnline.dks vision er at blive Danmarks foretrukne udbyder af robotter til hobby- og kommercielt brug. Vi vil muliggøre at alle kan erhverve sig en robot og derfor har vi også fokus på omkostningsminimering af vores online distributionskanal. Derudover vil RobotterOnline.dk tilbyde markedets største udvalg af robotter. Vi tilbyder droner fra markedets største drone-og robot producenter så som DJI, Autel, Parrot og Ubtech Robotics.

Vores Strategiske Fokus

Vi vil tilbyde markedets største udvalg af robotter til privat såvel som til kommercielt brug. Vi vil via vores online platform omkostningsminimere distributionskanalen, som vi derefter kan levere videre til kunden i form af lavere detailpriser.

Høj Kvalitet

Vi har valgt at tilbyde de bedste drone producenters totale udvalg så som DJI og Autel og mange flere. Med en robot fra RobotterOnline.dk, er du altid sikret et produkt af høj kvalitet og ydeevne.

Hurtig levering

En af de faktorer vi vægter højest er at yde en god og hurtig kundeservice for vores kunder samt at tilbyde en lynhurtig levering på en til to arbejdsdage (mandag-fredag). Vi leverer med GLS.

Best in class kundeservice

En af vores kerne success parametre er at kunne levere en hurtig, præcis og venlig servicering af vores kunder. Vi tror på den gode kunderelation og at vores kunder kan kontakte os nemt og hurtigt på de største digitale platforme så som Facebook, email, telefon og online kunde chat.

Sikker og Nem Betaling

Du kan betale med alle de kendte betalingsmidler så som Visa, Vis Dankort, MasterCard, Paypal og mange flere.

Internationalt fokus

Udover at tilbyde droner og robotter på det danske marked, er vi også tilstede på de Europæiske markeder og tilbyder hurtig levering til hele Europa indenfor 3-5 hverdage. Vi er yderst interesserede i at bryde den internationale udfordring på drone markedet og ønsker at udlandet skal til at købe mere dansk online.

Kundefeedback

På RobotterOnline.dk bestræber vi os efter kontinuerligt at forbedre vores udbud og service og er derfor altid interesseret i at høre både ris og ros fra vores kunder. Vi hører gerne fra dig på: info@RobotterOnline.dk i vores bestræbelser på kontinuerligt at forbedre kundeoplevelsen på RobotterOnline.dk.

Kontaktinformation

DT Trading Aps

2770 Kastrup

Telefonisk Kundeservice (mandag-fredag fra kl. 13-15): +45 71992471

Online chat support: mandag-fredag fra 10-16

Email: info@RobotterOnline.dk

Product added to wishlist
Product added to compare.