<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>
Mega-Udsalg på Jimu Ubtech robotter

Byg, programmér og styr din egen Jimu Ubtech robot til Danmarks bedste priser

Vores Jimu robotter er legetøjsrobotter, der integrerer leg og læring i ét og samme smarte produkt. Med Jimu robotter fra Ubtech, bygger du selv din robot og via den nemme app, programmerer man Jimus bevægelser og aktioner. Jimu er robot legetøj i højeste kvalitet og Ubtech Robotics, som producerer Jimu robot-serien og humanoid robotten Alpha 1 Pro, har da også indgået partnerskaber med Premier League fodboldklubben Manchester City, hvor Alpha 1 Pro er deres officielle robot sponsor. Derudover har Ubtech, indgået partnerskab med Disney med skabelsen af den banebrydende Star Wars Stormtrooper Robot.

Jimu robot-serien, kommer i forskellige modeller

Jimu robot-serien, kommer i forskellige modeller, som er følgende:

STEM-læring - fremtidens uddannelsesområde

Vores Jimu robotter til børn har fokus på at integrere STEM læring med kreativitet, byggeklodser, leg og samarbejdsevner. Jimu bliver nu også introduceret på flere uddannelsesinstitutioner verden over som en integreret del af STEM undervisningen.

STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik), og dækker over læring indenfor mange discipliner, så som robotteknologi, nanoteknologi , astrofysik, kemi, datalogi, elektronik og fysik. Indenfor STEM tankegangen er det integrationen af alle disciplinerne der er det væsentlige.

Se herunder hvordan Jimu anvendes i undervisningen, og øger læringskurven indenfor STEM-læring og kan være med til at forbedre børnenes evner og resultater indenfor fremtidens uddannelsesområder.

Leave a Reply

All fields are required

Type Code

Information

Specials

New products

Manufacturers

Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards Pay with credit cards