<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

Lær mere om os og vores passion for højteknologi og internethandel

RobotterOnline.dk er en 100 % danskejet virksomhed af DT Trading International (CVR: 29481377). Vi har specialiseret os på markedet indenfor salg af højteknologiske produkter på online distributionskanaler. Vi markedsfører både vores robotter og smarthome produkter på B2C markedet såvel som B2B markedet og offentlige instanser med EAN betaling.

Vores hold

Holdet bag RobotterOnline.dk har en lang og solid erfaring indenfor e-handel og e-handelsløsninger samt den fornødne viden det kræver at drive og markedsføre en professionel e-handelsvirksomhed.

1sbanner3.jpg

Vores passion for robotter og smarthome produkter

RobotterOnline.dk holdet deler en stor passion for teknologi herunder specielt robot-og drone teknologi. Teknologien er med til at berige vores dagligdag og robot-teknologien løser nu eksempelvis rengøringsopgaver i hjemmet som frigør tid man istedet kan bruge på ting der tæller. Droner som værende flyvende robotter har fundet sit indpas i vores dagligdag og hver dag finder man nye konstruktive formål vi kan anvende droneteknologien til at forbedre vores liv på. Her på RobotterOnline.dk tilbyder vi altid et stort udvalg af kvalitets robotter, både til private, til erhverv samt til offentlige institutioner med EAN- betaling.

Fokus på vores online distributionskanal

RobotterOnline.dk har valgt at fokusere på vores online distributionskanal og har ikke nogle fysiske butikker. Dette gør os i stand til at videresende omkostningsbesparelserne videre til vores kunder samt at optimere vores online forretning så vi kan blive best in class på vores online konkurrenceparametre.

Fokus på kundeservice

Hos RobotterOnline.dk forstår vi vigtigheden i, at kunden føler sig godt behandlet. Derfor sætter vi kundeservice i højsædet og fokusere altid på, at hver enkel kunde forlader butikken med største tilfredshed. Kunden kan eksempelvis få hurtig adgang til kundeservice via vores online chat support mellem 10-15 i hverdagene (mandag-fredag) eller på telefon 71992471.