<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

ORB523

Ny vare

Orbit Glasses - Find dine briller

295 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 loyalitetspoint . Din kurv total 19 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 11 kr .


Mist aldrig dine briller igen. Find dine briller med din telefon. Verdens mindste...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Orbit Glasses - Find dine briller

Orbit Glasses - Find dine briller


Mist aldrig dine briller igen. Find dine briller med din telefon.

Verdens mindste Bluetooth-tracker gør tabte briller en ting fra fortiden.

Verdens mindste

The Orbit for Glasses passer diskret på armen af ​​de fleste briller (passer ikke til luftfartøjer)


Genopladeligt batteri

Med ingen tilbagevendende omkostninger, da Orbit-kortet simpelthen kan genoplades via USB - og batteriet varer i op til en måned, før det skal genoplades.Indbygget højttaler

Ved 80dB, opdager du brillerne hurtigere og det er meget lettere end bare at bruge dit syn!Find dine briller med din telefon

Verdens mindste Bluetooth-tracker gør tabte briller en ting fra fortiden.Hold din stil


Orbit for Glasses er så lille, at ingen bemærker den. Du skal blot påsætte den armen på dine briller - bare holde det i armene på dine briller, og så bliver det vores lille hemmelighed!Få dem til at ringe


Hvis du ved, at dine briller ikke er på dit hoved, men er i nærheden, kan du ringe for at finde dem hurtigt ved hjælp af den gratis app.


Lokalisér

Hvis dine briller afbrydes fra Bluetooth-området (100ft / 30m), kan du kontrollere den sidst kendte placering, der vises på kortet.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

Orbit Glasses - Find dine briller

Orbit Glasses - Find dine briller

Mist aldrig dine briller igen. Find dine briller med din telefon. Verdens mindste Bluetooth-tracker gør tabte briller en ting fra fortiden.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: