<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

TP-OSAP-NU-01

Ny vare

Osmo Numbers for iPad

299 kr

399 kr

-100 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 19 loyalitetspoint . Din kurv total 19 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 11 kr .


Osmo Numbers er et nyt og spændende interaktiv indlæringsspil til børn. Osmo Numbers har fokus på...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Osmo Numbers – Udvikl selvtillid med tal

Osmo Numbers er et nyt og spændende interaktiv indlæringsspil til børn. Osmo Numbers har fokus på tal og matematik. Med de fysiske brikker lærer børnene om tal og matematik på en kreativ og sjov måde.

Udforsk havet
Osmo lader dig dykke ned i havets dyb for at udforske de over 90 smukke fisk i alle former og farver. Sæt brikkerne med tal og prikker sammen for at danne de tal, du ser på skærmen og fang en fisk hver gang du klarer en opgave.

Styrker interessen for tal
Med Osmo Numbers kommer børn nemt i gang med at udforske tallenes verden i et trygt miljø, hvor der ikke er grund til at være for at svare forkert. Numbers er udviklet til børn fra 6 år og sværhedsgraden spænder lige fra tælleleg til multiplikation, så der er rigeligt med udfordringer til børn på alle niveauer.

For at bruge Numbers, skal du bruge et stativ og reflektor fra Osmo Starter Kit.


Numbers pakken indeholder kun nummer fliser. Den tilhørende app er tilgængelig gratis på App Store.

 BEMÆRK! Alle spil har nu menuer og instruktioner på svensk, norsk og dansk!

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Osmo er et prisvindende undervisnings brand til stede i 42 lande

Osmo er blevet et verdenskendt og prisvindende brand indenfor uddannelsesområdet, med deres revolutionerende måde at integrere spil og læring på. Med Osmo spil-serien, kombinerer barnet leg og læring, og lærer eksempelvis at bygge, programmere, stave og regne på en helt ny, sjov og revolutionerende måde. Osmo spil-serien, består af en række forskellige spil versioner, som hver især udfordrer barnet på hver deres måde. Fælles for alle spillene og hele Osmo konceptet, er at barnet udfører aktive handlinger, med fysiske brikker og tegnebræt foran iPad'en.

Via et reflektor spejl, vil iPaden automatisk opfange og registrere barnets fysiske bevægelser og interaktioner, og på denne måde, vil Osmo guide barnet igennem spillet, på en sjov og lærerig måde.

Om Osmo

Tangible Play Inc. - Virksomheden bag Osmo-mærket - blev grundlagt i 2013 af Pramod Sharma og Jerome Scholler, som satte op for at skabe "noget fantastisk, der inspirerer den yngste generation", samtidig med at mange bekymringers bekymring er rettet mod hvordan man får deres børn til at interagere med teknologi uden at miste værdien af hands-on play.

Til dato har Osmo været udnævnt til Time Magazine's Best Inventions, er en Forældre Choice Choice-vinder, en vinder af den prestigefyldte Oppenheim-pris og en 2016-finalist for Toy of the Year. Osmo sælges i over 42 lande, leveret via ni internationale distributionscentre og er blevet omhygget i mere end 25.000 skoler. Tangible Play Inc. har hovedkontor i Palo Alto, Californien.

Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

Robotter Til Undervisning På Skoler & Offentlige Institutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

Osmo Numbers for iPad

Osmo Numbers for iPad

Osmo Numbers er et nyt og spændende interaktiv indlæringsspil til børn. Osmo Numbers har fokus på tal og matematik. Med de fysiske brikker lærer børnene om tal og matematik på en kreativ og sjov måde.

Tilbehør

24 andre produkter i den samme kategori: