<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

Producenter Der er 6 producenter

 • iRobot

  iRobot er den førende globale producent af robotter til forbrugere. iRobot designer og udvikler robotter, som giver forbrugerne mere tid og overskud både i og udenfor hjemmet.

 • Makeblock

  Makeblock Co., Ltd,blev  grundlagt i 2013, og er i dag er en førende STEAM uddannelsesløsningsleverandør.

  Målrettet på STEAMs uddannelses- og underholdningsmarkeder for skoler, uddannelsesinstitutioner og familier, giver Makeblock den mest komplette hardware, software, indholdsløsninger og en førsteklasses robotteknik med det formål at opnå en dyb integration af teknologi og uddannelse.

 • Marbotic

  Interaktive trælegetøj til tabletter

  Marbotic er en fransk opstartsvirksomhed, der blev grundlagt i 2012.
  Som teknikelskere og uddannelseseksperter skabte de den ultimative læringoplevelse, der blandede traditionel trælegetøj og touchscreen-teknologi.

 • Osmo

  Tangible Play Inc. - Virksomheden bag Osmo-mærket - blev grundlagt i 2013 af Pramod Sharma og Jerome Scholler, som satte op for at skabe "noget fantastisk, der inspirerer den yngste generation", samtidig med at mange bekymringers bekymring er rettet mod hvordan man får deres børn til at interagere med teknologi uden at miste værdien af hands-on play.

  Til dato har Osmo været udnævnt til Time Magazine's Best Inventions, er en Forældre Choice Choice-vinder, en vinder af den prestigefyldte Oppenheim-pris og en 2016-finalist for Toy of the Year. Osmo sælges i over 42 lande, leveret via ni internationale distributionscentre og er blevet omhygget i mere end 25.000 skoler. Tangible Play Inc. har hovedkontor i Palo Alto, Californien.

 • Rumbot

  Rumbot brandet, er en del af virksomheden InnovaGoods og er en virksomhed, der er med i front når det kommer til udvikling af innovative og trendige produkter. InnovaGoods servicerer kunder i mere end 100 lande og har mere end 30 års erfaring inden for fremstilling og import.

 • UBTECH

  UBTECH er en stor kinesisk højteknologisk virksomhed hvis kernekompetence er at producere højteknologiske robotter til private. UBTECH er markedets første virksomhed som kommercialiserer robotter på privatmarkedet. UBTECH er kendt som den innovative spiller som altid leverer høj kvalitet.

Viser 1 - 6 af 6

Information

Tilbud

Nyheder

Producenter

Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort