<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

ALPHA 1PRO

Ny vare

Alpha 1 Pro Ubtech - Humanoid Robot

3 349 kr

4 499 kr

-1 150 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 223 loyalitetspoint . Din kurv total 223 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 134 kr .


Udvid familien med dette nye familiemedlem. Alpha 1 Pro er verdens første interaktive sociale...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Mød Alpha 1 Pro - Verdens første sociale interaktive familierobot

Udvid familien med dette nye familiemedlem. Alpha 1S er verdens første interaktive sociale familie robot.  Alpha 1 Pro er interaktiv, programmerbar og kan eksempelvis anvendes til underholdning, uddannelse, i husholdningen og i forretningsøjemed.

Se også Alpha 1 Pro og Jimu AstroBot fra UBTECH i aktion og gennemgået ved at klikke på videoen nedenfor:

Alpha 1 Pro er Manchester City's officielle robotpartner og sponsor

UBTECH der bl.a. producerer Alpha 1 Pro humanoid robotten , er nu blevet fodboldklubben Manchester City's officielle robot partner og sponsor. Se her hvordan Alpha 1 Pro varmer de engelske fans op på Etihad Stadium.

Har dig og vennerne eksempelvis flere Alpha 1 Pro kan i eksempelvis selv dyste om guldet i en omgang robotfodbold med Alpha 1 Pro. Se i videoen nedenunder hvordan Manchester City stjernerne dyster om fodboldguldet med Alpha 1 Pro:

Alpha 1 Pro er en interaktiv social robot der er specifikt designet til familien og er den første af sin slags til private.

Med Alpha 1 Pro Robot får du:

 • Deling af glæde. Den opgraderede version af appens kontrol og programfunktioner inkluderer en delbar liste for nye aktioner, som kan uploades og downloades hurtigt. Dette giver dig mulighed for at dele din glæde med amatører i hele verden.
 • Alpha 1 Pro er nem og simpel at styre via appen. Brug APP-terminalen til at styre Alpha 1 Pro familie robotten enkelt og nemt. Dette giver dig mulighed for at vise sine fordele, når og
  når det er muligt.
 • Meget præcis menneskelig simulering. Alpha 1 Pro har 16 servo led, der kan bevæge sig med høj præcision, hvilket gør det muligt at udføre forskellige meget komplekse handlinger med lethed og opnå menneskelig simulation.
 • Enkel og nem at betjene og styre. Forbind hurtigt og nemt robotten med mobil appen via bluetooth. Den er også kompatibel med iOS og Android.
 • Visuel Programmering på PC Terminal. Alpha 1 Pro robotten er udstyret med redigeringssoftware til 3D visuelle aktioner med en grænseflade, der er enkel og nem at betjene. Den visuelle programeringsform gør programmeringen for selv ikke-fagfolk til at være hurtig og legende let.
 • Sikker med stærk beskyttelse. Alpha 1 Pro familie robotten er egnet til unge amatører og begyndere for sin strukturelt brugervenlige design samt miljøvenlige og "chok resistente " materialer.

Alpha 1S - Verdens første familie robot

Dimensioner: H: 398mm B: 208mm D: 122mm

Grad af frihed: 16 frihedsgrader

Materiale: Aluminiumslegering struktur, ABS boliger

Højttaler: 3W Mono

Processor: STM32-F103RDT6

Ekstern lagring: Standard 128M, maksimal støtte op til 32G

Mode kontrol: Dual-mode Bluetooth 3.0 / 4.0 BLE + EDR

Batteri: 7.4V 2200mAh

Spil tid: ≥60min / tid

Kompatible systemer: Windows / iOS / Android

Software programmering: Opnåelse af den analoge simulation baseret på 3D visuel pc-software

Sprog: Engelsk

Sådan kommer du i gang med Alpha 1 Pro humanoid robot:

Leveringstid

Levering-Banner.jpg

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Alpha 1 Pro Ubtech Humanoid Robot

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-19 15:59:56
Underholdende for hele familien

Vi er utrolig glade for vores Alpha 1 PRO - og kan virkelig sætte en fest i gang :)

  Bedømmelse 
  2017-10-23 22:12:48
  Fed robot og hurtig levering

  Alpha 1 Pro er virkelig et fedt produkt og vi har fået mange sjove timer med den sammen med familien. Kan klart anbefales.

   Skriv en ameldelse

   Alpha 1 Pro Ubtech - Humanoid Robot

   Alpha 1 Pro Ubtech - Humanoid Robot

   Udvid familien med dette nye familiemedlem. Alpha 1 Pro er verdens første interaktive sociale familie robot.  Alpha 1S er interaktiv, programmerbar og kan eksempelvis anvendes til underholdning, uddannelse, i husholdningen og i forretningsøjemed.

   Tilbehør

   30 andre produkter i den samme kategori: