<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

OSD

Ny vare

One Smart Diet - Transportabel Sundhedsmåler

695 kr

1 095 kr

-400 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 46 loyalitetspoint . Din kurv total 46 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 28 kr .


One Smart Diet er en ny lille, innovativ, bærbar og transportabel måleenhed, som bruges til...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Mål dit helbred, når som helst - og hvor som helst og kontrollér dit helbred med One Smart Diet

One Smart Diet er en ny lille, innovativ, bærbar og transportabel måleenhed, som bruges til måling af bl.a. BMI og kropsfedt gennem 4 kontaktelektroder med BIA (Bioelectrical Impedance Analysis),  som måler en række sundshedsfaktorer så som BMI og fedtprocent. One Smart Diet, kan anvendes til smart phones, der har Android OS 4.3 eller nyere styresystem.

Med One Smart Diet, har du altid fuld kontrol over følgende sundhedsdata:

  • BMI
  • Basal stofskifte
  • Kropsfedt i %
  • Fedtmasse
  • Skeletmuskelmasse
  • Basal forbrændingsrate
  • Vægt

Nem og brugervenlig at anvende

Digital Sundhedsmåler Til Salg Online

For at komme i gang, skal du blot downloade Smart Diet appen via Google PlayStore. Du kan bruge One Smart Diet, ved at køre applikationen og tilslutte enheden via Bluetooth.

Høj præcision og nøjagtighed

Smart Sundhedsmåler - One Smart Diet Til Salg Online

One Smart Diet kommer med en utrolig høj målepræcision og er blevet verificeret i sammenligningen med andre medicinske produkter. (98,8% nøjagtighed i forhold til de professionelle medicinske produkter).

Akkumulering af måleresultatet

One Soft Diet - Digital Sundhedsmåler Til Salg Online

One Smart Diet har 18 forskellige kropstyper til mænd og 36 slags til kvinder. Baseret ud fra din måling, vil One Smart Diet, anebefale dig et videre forløb til forbedring af dine sundhedstal og dermed også din generelle sundhed. Måleresultaterne akkumuleres periodisk for at hjælpe os med at bestemme træningsretning og diætjustering.

Aktivitetsmåler

Udover at være en sundhedsmåler, er One Smart Diet også en aktivitetsmåler. Måleenheden kan eksempelvis måle din distance når du går, cykler eller løber.

Sådan kommer du i gang med One Smart Diet - Sundhedsmåler

Det er nemt og hurigt at komme i gang med One Smart Diet. Klik på vidoen nedendor og se hvordan du kommer godt i gang med One Smart Diet sundhedsmåler:

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

Robotter Til Undervisning På Skoler & Offentlige Institutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

One Smart Diet - Transportabel Sundhedsmåler

One Smart Diet - Transportabel Sundhedsmåler

One Smart Diet er en ny lille, innovativ, bærbar og transportabel måleenhed, som bruges til måling af bl.a. BMI og kropsfedt gennem 4 kontaktelektroder med BIA (Bioelectrical Impedance Analysis),  som måler en række sundshedsfaktorer så som BMI og fedtprocent.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: