<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

3700730500623

Ny vare

Netatmo Welcome - Kamera med ansigtsgenkendelse

1 699 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 113 loyalitetspoint . Din kurv total 113 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 68 kr .


Netatmo Welcome er et smart kamera som kommer med automatisk ansigtsgenkeldelse og er perfekt til...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Netatmo Welcome Home-kamera med ansigtsgenkendelse!

Netatmo Welcome er et smart kamera, som kommer med automatisk ansigtsgenkeldelse, og er perfekt til det smarte intelligente hjem. Netatmo, kommer i et flot og stilrent design, og passer ind i ethvert hjem. Netatmo Welcome kamera genkender automatisk ansigter og informerer dig gennem den medfølgende app. Netatmo Welcome kamera, informerer dig også om ukendte ansigter, og vil derfor notificere dig, når eventuelt ubudne gæster er inde i dit hjem, og du vil kunne reagere prompte ovenpå denne information.

Med Netatmo Welcome, får du bl.a.:

  • Fantastiske HD-billeder
  • Bred billedvinkel på 130 grader
  • Optager kun det, der er vigtigt
  • Overlegent mørkesyn
  • Elegant anodiseret aluminium


En smart brugeroplevelse

Netatmo-Welcome-Kamera-Med-Ansigtsgenken


Welcome er nem at installere: Placer kameraet indendørs og ret den mod indgangen. Tilslut den og download appen. Identificér derefter dine venner og familie med ét klik. Det er alt! Intet abonnement, ingen afgifter og intet kontrakt.

Bliv informeret, når din familie er hjemme

Netatmo-Welcome-Kamera-Med-Ansigtsgenken

Welcome sender navnene på de personer, den ser, direkte til din smartphone. Du får en besked, når dine børn eller forældre er hjemme. Kameraet fortæller også, hvis den ser en fremmed person. Du kan nemt se, hvem der er hjemme via appen, samt få adgang til en livestream og information om tidligere hændelser.


Welcome kobler navn til ansigter

Netatmo Welcome Kamera Med Ansigtsgenkendelse
Når dine børn passerer foran kameraet, genkender Welcome dem takket været kameraets revolutionerende teknologi for ansigtsgenkendelse.Fremstillet til at beskytte din integritet


Skræddersy hver persons indstillinger. Du kan inaktivere videooptagelse eller beskeder for forskellige personer, f.eks. din teenager eller din partner.


Behold kontrollen over dine oplysninger

Videooptagelser og genkendelsesinformation forbliver privat takket være, at informationen gemmes lokalt på Welcomes SD-kort. Et skærmbillede af hver hændelse gemmes gratis i skyen.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

Netatmo Welcome - Kamera med ansigtsgenkendelse

Netatmo Welcome - Kamera med ansigtsgenkendelse

Netatmo Welcome er et smart kamera som kommer med automatisk ansigtsgenkeldelse og er perfekt til det smarte intelligente hjem. Netatmo kommer i et flot og stilrent design og passer ind i ethvert hjem.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: