<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

SB16

Ny vare

Marbotic Smart Kit - Nu også på dansk og svensk

739 kr

839 kr

-100 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 loyalitetspoint . Din kurv total 49 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 29 kr .


Marbotic Smart Kit - en komplet pakke med Marbotic Smart Letters og Marbotic Smart Numbers....

Skriv på ønskelisten

Mere info

Marbotic revolutionerer undervisningen

Marbotic Smart Kit - en komplet pakke med Marbotic Smart Letters og Marbotic Smart Numbers.
Marbotic Smart Kit er leg og lær-spillet, som interagerer med tablets og pædagogiske apps inspireret af Montessori-pædagogik. Marbotic leverer det bedste inden for både fysiske og digitale spil ved at slutte bogstaver i træ til lærings-apps på iOS- og Android-tablets.

Marbotics-Banner.jpg

Klassisk legetøj møder teknologi


Gennem interaktionen mellem de klassiske træklodser og tablets tager Marbotic de typiske, todimensionelle lærings-apps til et nyt niveau – med dynamiske, alderssvarende og interaktive læringsaktiviteter, som børnene synes er sjove. Smart Letters er inspireret af Montessories grundlæggende tanke om, at læring skal omfatte barnets fysiske, sociale, følelsesmæssige, kognitive og åndlige udvikling.

Sprog

Marbotic Smart Letters fås på følgende 8 sprog: amerikansk engelsk, britisk engelsk, fransk, tysk, hollandsk, spansk, svensk og dansk.

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

Robotter Til Undervisning På Skoler & Offentlige Institutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

Marbotic Smart Kit - Nu også på dansk og svensk

Marbotic Smart Kit - Nu også på dansk og svensk

Marbotic Smart Kit - en komplet pakke med Marbotic Smart Letters og Marbotic Smart Numbers.
Marbotic Smart Kit er leg og lær-spillet, som interagerer med tablets og pædagogiske apps inspireret af Montessori-pædagogik.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: