<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

901-00001

Ny vare

Osmo Genius Kit (2107) - Startpakke

845 kr

945 kr

-100 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 56 loyalitetspoint . Din kurv total 56 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 34 kr .


Osmo Genius Kit er den store pakke som består af stander og en reflekter, som placeres på...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Osmo Genius Kit – Den store pakke

Osmo Genius Kit er den store pakke som består af stander og en reflekter, som placeres på iPad´en. I pakken er der 5 spil – Osmo Numbers, Tangram, Newton, Words og Masterpieces, som alle udvikler barnet på hver deres måde.

Flere interaktive spil i én og samme pakke

Osmo består af en række unikke interaktive spil til iPad’en, der med fysiske dele vil ændre måden, dit barn leger og lærer på. Osmo bliver brugt af skoler verden over. Det er en ny, spændende og underholdende måde, til at fremme børns sociale intelligens og kreative tænkning ved at kombinere fysiske spil med en iPad. Spillene er designet til børn fra 5 år og op, men yngre børn kan også godt være med.

Osmo Genius pakken består af:

Numbers:

Udforsk havet og de over 90 smukke fisk i forskellige former og farver. Sammensæt brikkerne med tal og prikker så de danner de tal du ser på skærmen og fang en fisk hver gang du klarer en opgave.

Med Osmo Numbers kan børn komme i gang med at udforske tallenes verden i et trygt miljø, uden at være bange for at svare forkert. Numbers er udviklet til børn fra 6 år og niveauet spænder lige fra tælleleg til multiplikation, så der er udfordringer til børn på alle niveauer.

Tangram:

Match motiverne på skærmen ved at sammensætte træbrikkerne på bordet. Osmo registrerer om opgaven er løst korrekt. Du kan spille med dig selv eller en ven. Man stiger i grader til mere avancerede niveauer, jo bedre man klarer sig.

Newton:

Med Newton møder fysik kreativ problemløsning. Her bruges de forskellige ting, du finder rundt omkring i huset, eller tegn streger på papir og opfind nye ting, der kan dirigere de faldende bolde på skærmen de rette steder hen.

Words:

Vær den første til at gætte ordet på skærmen ved at lægge bogstaverne rigtigt på bordet. Bemærk, at ordene er på engelsk, men det kan være god træning, nu hvor engelsk introduceres tidligt i skolen.

Masterpieces:

Med Osmo Masterpieces kan du slippe din indre kunstner løs og bliv en mester i at tegne! Tag et billede med kameraet på iPad’en eller find et på internettet, så hjælper Osmo dig med at skabe flotte tegninger og giver dig mulighed for at dele en magisk timelapse video af din kreation.

Se også hvordan Osmo anvendes på uddannelsesområdet, ved at klikke på videoen nedenfor:

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Osmo er et prisvindende undervisnings brand til stede i 42 lande

Osmo er blevet et verdenskendt og prisvindende brand indenfor uddannelsesområdet, med deres revolutionerende måde at integrere spil og læring på. Med Osmo spil-serien, kombinerer barnet leg og læring, og lærer eksempelvis at bygge, programmere, stave og regne på en helt ny, sjov og revolutionerende måde. Osmo spil-serien, består af en række forskellige spil versioner, som hver især udfordrer barnet på hver deres måde. Fælles for alle spillene og hele Osmo konceptet, er at barnet udfører aktive handlinger, med fysiske brikker og tegnebræt foran iPad'en.

Via et reflektor spejl, vil iPaden automatisk opfange og registrere barnets fysiske bevægelser og interaktioner, og på denne måde, vil Osmo guide barnet igennem spillet, på en sjov og lærerig måde.

Om Osmo

Tangible Play Inc. - Virksomheden bag Osmo-mærket - blev grundlagt i 2013 af Pramod Sharma og Jerome Scholler, som satte op for at skabe "noget fantastisk, der inspirerer den yngste generation", samtidig med at mange bekymringers bekymring er rettet mod hvordan man får deres børn til at interagere med teknologi uden at miste værdien af hands-on play.

Til dato har Osmo været udnævnt til Time Magazine's Best Inventions, er en Forældre Choice Choice-vinder, en vinder af den prestigefyldte Oppenheim-pris og en 2016-finalist for Toy of the Year. Osmo sælges i over 42 lande, leveret via ni internationale distributionscentre og er blevet omhygget i mere end 25.000 skoler. Tangible Play Inc. har hovedkontor i Palo Alto, Californien.

Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

Robotter Til Undervisning På Skoler & Offentlige Institutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

Osmo Genius Kit (2107) - Startpakke

Osmo Genius Kit (2107) - Startpakke

Osmo Genius Kit er den store pakke som består af stander og en reflekter, som placeres på iPad´en. I pakken er der 5 spil– Osmo Numbers, Tangram, Newton, Words og Masterpieces.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori:

Kunder, der købte denne vare, købte også