<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

901-00003

Ny vare

Osmo Brilliant Kit

698 kr

798 kr

-100 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 46 loyalitetspoint . Din kurv total 46 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 28 kr .


Osmo Brilliant Kit inkluderer fire nye smarte spil - Tangram, Numbers, Masterpiece og Newton -...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Osmo kombinerer leg og indlæring på en sjov måde

Osmo Brilliant Kit inkluderer fire nye smarte spil - Tangram, Numbers, Masterpiece og Newton - som forvandlar din iPad til et praktiskt indlæringsværktøj. Osmo-teknikken "ser" hvordan dine børn flytter gribbare stykker foran skærmen - i den virkelige verden - og svarer derefter direkte på skærmen med feedback og sjov.

Osmo Brilliant Kit

Osmo Brilliant Kit inkluderer fire nye smarte spil - Tangram, Numbers, Masterpiece og Newton - som forvandlar din iPad til et praktiskt indlæringsværktøj. Osmo-teknikken "ser" hvordan dine børn flytter gribbare stykker foran skærmen - i den virkelige verden - og svarer derefter direkte på skærmen med feedback og sjov.

Osmo kombinerer sjov plus grundlæggende færdigheder


Disse fire prisbelønnede spil lærer en række nøglekompetencer fra matematik og kreativ teknik (Numbers and Newton) til visuel tænkning og selvudfoldelse (Tangram og Mesterværk).


Børnene lærer ved at gøre

Derfor er hvert spil centreret om en fysisk aktivitet. Uanset om det er at arrangere tangrammer, zoome nummerfliser rundt eller endda frihånds tegning – så ser og reagerer Osmo på alle virkelige bevægelser.

  •     Fire prisbelønnede spil, der omdanner din iPad til et praktisk læringsværktøj
  •     Vend kernefag, som matematik (Numbers) til frygtløs sjov
  •     Tilskynder til visuel tænkning (Tangram), problemløsning (Newton) og kreativ tegning   færdigheder (Masterpiece)
  •     Designet til at tilpasse sig færdighedsniveauer for børn i alderen 5-12 år


Dette medfølger i pakken:

  •     Base (stand og reflektor)
  •     Fire læringsspil: Tangrammer, Numbers, Mesterværk, Newton
  •     Tangram stykker
  •     Numbers fliser


Kræver, en iPad for afspilning.


Kompatibel med:


IPad Pro 9,7-tommer, iPad, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad Air

Osmo er et prisvindende undervisnings brand til stede i 42 lande

Osmo er blevet et verdenskendt og prisvindende brand indenfor uddannelsesområdet, med deres revolutionerende måde at integrere spil og læring på. Med Osmo spil-serien, kombinerer barnet leg og læring, og lærer eksempelvis at bygge, programmere, stave og regne på en helt ny, sjov og revolutionerende måde. Osmo spil-serien, består af en række forskellige spil versioner, som hver især udfordrer barnet på hver deres måde. Fælles for alle spillene og hele Osmo konceptet, er at barnet udfører aktive handlinger, med fysiske brikker og tegnebræt foran iPad'en.

Via et reflektor spejl, vil iPaden automatisk opfange og registrere barnets fysiske bevægelser og interaktioner, og på denne måde, vil Osmo guide barnet igennem spillet, på en sjov og lærerig måde.

Om Osmo

Tangible Play Inc. - Virksomheden bag Osmo-mærket - blev grundlagt i 2013 af Pramod Sharma og Jerome Scholler, som satte op for at skabe "noget fantastisk, der inspirerer den yngste generation", samtidig med at mange bekymringers bekymring er rettet mod hvordan man får deres børn til at interagere med teknologi uden at miste værdien af hands-on play.

Osmo er en international innovativ prisvinder og opererer i over 42 lande indenfor uddannelsesområdet

Til dato har Osmo været udnævnt til Time Magazine's Best Inventions, er en Forældre Choice Choice-vinder, en vinder af den prestigefyldte Oppenheim-pris og en 2016-finalist for Toy of the Year. Osmo sælges i over 42 lande, leveret via ni internationale distributionscentre og er blevet omhygget i mere end 25.000 skoler. Tangible Play Inc. har hovedkontor i Palo Alto, Californien.

Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

Robotter Til Undervisning På Skoler & Offentlige Institutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

No customer reviews for the moment.

Skriv en ameldelse

Osmo Brilliant Kit

Osmo Brilliant Kit

Osmo Brilliant Kit inkluderer fire nye smarte spil - Tangram, Numbers, Masterpiece og Newton - som forvandlar din iPad til et praktiskt indlæringsværktøj.

Tilbehør

30 andre produkter i den samme kategori: