<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

KS1

Ny vare

Koogeek Smart Wi-Fi & Bluetooth Sundhedsvægt

649 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 43 loyalitetspoint . Din kurv total 43 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 26 kr .


Få et overblik over din sundhedstilstand med denne smarte sundhedsvægt fra Koogeek. Med den...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Tag pulsen på dit helbred med Koogeek smart sundhedsvægt

Få et overblik over din sundhedstilstand med denne smarte sundhedsvægt fra Koogeek. Med den tilhørende iOS og Android kompatible app, kan du overvåge din sundhed - når om helst og hvor som helst.

Med BIA teknologi (Bioelektrisk Impedance Analyse) giver Koogeek App’en dig op til 8 præcise sundhedssammensætningsmålinger af eksempelvis din familie. Tag ejerskab og forbind en konto til din Koogeek smart sundhedsvægt og se alle indvejninger i Koogeek App’en - uanset om du er hjemme eller ej.

Se også Koogeek smart sundheds vægt i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Mål 8 præcise sundhedssammensætninger

Koogeek- Smart-Vægt-Sundhed11.jpeg

Med Koogeek smart sundhedsvægt, kan du monitorere op til hele 8 forskellige præcise sundhedssammensætninger som er:

 • Vægt
 • BMI
 • Body fat (kropsfedt)
 • BMR (stofskifte)
 • Knogletæthed
 • Visceral fedt
 • Lean mass
 • Kropsvæske

Gratis tilhørende app til måling af dit helbred

Koogeek-smart-sundheds-vægt.png

Genkendelse af op til 16 brugere

Koogeek smart vægten kommer med automatisk genkendelse af op til 16 forskellige brugere. Du kan også invitere venner og familie til at nyde oplevelsen og vælge at holde personlige data hemmelige eller dele dem offentligt.

pro1_page4.jpg

Ny baby funktion

Koogeek smart vægten kommer med en ny innovativ funktion til mødre der ønsker at veje deres børn. Med den nye funktion kan du veje barnet først, dernæst dig selv sammen med barnet. Dernæst vil barnets vægt automatisk blive berengnet og synkroniseret med Koogeek appen. Åbn appen og følg dit barns vægt tendenser.

pro1_page5.jpg

Upload dine sundhedsdata med Wi-Fi eller Bluetooth

Bluetooth og Wi-Fi-forbindelse Gennem nem opsætning synkroniseres målinger automatisk og uploades til din iOS- eller Android enhed via Bluetooth 4.0 og Wi-Fi.

pro1_page6_1.png

Wi-Fi-synkronisering 

Den lange rækkevidde på Wi-Fi er fantastisk til at bruge Koogeek KS1 overalt i dit hus og hver indvejning uploades til din telefon via Koogeeks Cloud Server, uanset om du er hjemme eller på vej.

Bluetooth synkronisering

Bluetooth 4.0 muliggør hurtig datasynkronisering i realtid i nærheden af vægten. Understøttede mobilenheder - Til iOS 8.0 eller Android 4.3 eller nyere enheder med Bluetoothfunktion. 

Flot og stilrent design

Koogeek kommer i et flot og stilrent design og er produceret med hærdet glasoverflade og en blå LED skærm. Vægten er egnet til daglig brug. Derudover beskytter de specielle ovale hjørner dig og din familie. 

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag).

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-30 16:56:17
Lækker vægt

Vores lille familie på 4 personer bruger denne vægt med stor tilfredshed. Den hjælper os med at overvåge vores sundhed, hvilket vi lægger stor vægt på i vores familie. Kan klart anbefales

  Skriv en ameldelse

  Koogeek Smart Wi-Fi & Bluetooth Sundhedsvægt

  Koogeek Smart Wi-Fi & Bluetooth Sundhedsvægt

  Få et overblik over din sundhedstilstand med denne smarte sundhedsvægt fra Koogeek. Med den tilhørende iOS og Android kompatible app, kan du overvåge din sundhed Med BIA teknologi (Bioelektrisk Impedance Analyse) giver Koogeek App’en dig op til 8 præcise sundhedssammensætningsmålinger.

  Tilbehør

  30 andre produkter i den samme kategori: