<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 5-8 leveringsdage

LEDOLY

Ny vare

LEDOLY LED PROJEKTOR MED HØJTALER

495 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 33 loyalitetspoint . Din kurv total 33 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 20 kr .


Nyd LED-belysning, der simulerer havbølger projekteret i loftet (kromoterapi), mens de lytter til...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Oplev ultimativ afslapning med LEDOLY projektoren med højtaler

ledoly-logo.png

Nyd LED-belysning, der simulerer havbølger projekteret i loftet, mens de lytter til deres favoritmusik i baggrunden. Dette kaldes også "chromoterapi" som nogle mener kan forbedre og balancere ens manglende fysiske og mentale energi.

Se også LEDOLY projektor med højtaler i aktion, ved at klikke på videoen nedenfor:

Med LEDOLY Projektor med højtaler får du bl.a:

 • Trefarvet LED: grønt, hvidt og blåt

 • Tænd/slukknap

 • +/- knapper til at justere volumen eller ændre lyset 

 • 1 USB kabel

 • 1 jackkabel af 3,5 mm

 • Kræver batterier (4 x AA, ikke inkluderet)

 • Ca. dimensioner (diameter x højde): 13 x 12,5 cm

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer-postnord-gls-logo.jpg

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-30 16:49:56
Lækker projektor til en god pris

Er yderst tilfreds med min LEDOLY projektor, den får mig til at afkoble på en god måde med musik og de behagelige bølgesimuleringer

  Bedømmelse 
  2017-11-20 23:07:02
  Dejligt at slappe af til med musikken i baggrunden

  Ganske fin pris for noget der personligt giver mig mere værdi. Projektoren kan virke rigtig afslappende og når krop og sind opnår en afslappet tilstand og stressen er væk - så får jeg det rent faktisk også bedre. Derudover kommer den i et ganske fint design også der passer godt ind herhjemme på natbordet.

   Skriv en ameldelse

   LEDOLY LED PROJEKTOR MED HØJTALER

   LEDOLY LED PROJEKTOR MED HØJTALER

   Nyd LED-belysning, der simulerer havbølger projekteret i loftet (kromoterapi), mens de lytter til deres favoritmusik i baggrunden.

   Tilbehør

   30 andre produkter i den samme kategori: