<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

Jimu AstroBot

Ny vare

Jimu AstroBot Robot (UBTECH)

1 415 kr

1 785 kr

-370 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 94 loyalitetspoint . Din kurv total 94 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 56 kr .


Jimu AstroBot Robot Kit fra UBTECH, kombinerer byggeklodser med den seneste robotteknologi, og...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Byg, programmér og styr din helt egen robot med Jimu AstroBot robotten fra UBTECH

Byg hele 3 forskellige robotter med Jimu AstroBot

Jimu AstroBot Robot Kit fra UBTECH, kombinerer byggeklodser med den seneste robotteknologi, og giver børn / teenagere mulighed for at skabe og programmere deres egne robotter på en nem og brugervenlig måde samtidig med at barnet oparbejder nye færdigheder indenfor det nyeste uddannelsesfelt kaldet STEM-læring (læs mere om STEM-læring nedenfor).

Jimu AstroBot Robot Kit fra UBTECH, indeholder alt hvad du behøver for at bygge 3 forskellige robot karakterer i én og samme robot. Byg enten AstroBot robot, Rover robot eller Astron robotten, eller brug din fantasi til at opfinde din helt egen robotskabelse. AstroBot robotten bevæger sig på larvefødder som vores TankBot robot fra Jimu-serien og leveres med en infrarød sensor som registrerer genstande som den kan hente eller flytte rundt på. AstroBot kommer også med LED-lamper, der giver dig mulighed for at programmere og afspille i mørket, og en højttaler, der lader dig spille eller programmere lyde og lydeffekter for hver enkelt robot.

Se også Jimu AstroBot i aktion i videoen nedenfor:Jimu robotterne er førende indenfor STEM-læring - fremtidens uddannelsfelt

Undervejs som dit barn lærer selv at programmere diverse robotter med legetøjet, jo stærkere færdigheder oparbejder dit barn samtidig og jo mere rustet bliver dit barn til at møde morgendagens færdigheder på det fremtidige jobmarked hvor disse færdigheder kommer i større og større efterspørgsel.

Vores Jimu robotter til børn har fokus på at integrere STEM læring med kreativitet, byggeklodser, leg og samarbejdsevner. Jimu bliver nu også introduceret på flere uddannelsesinstitutioner verden over som en integreret del af STEM undervisningen.

STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik), og dækker over læring indenfor mange discipliner, så som robotteknologi, nanoteknologi , astrofysik, kemi, datalogi, elektronik og fysik. Indenfor STEM tankegangen er det integrationen af alle disciplinerne der er det væsentlige.

Se herunder hvordan Jimu anvendes i undervisningen, og øger læringskurven indenfor STEM-læring og kan være med til at forbedre børnenes evner og resultater indenfor fremtidens uddannelsesområder.

Se også Jimu AstroBot & Alpha 1 Pro robotterne fra UBTECH blive testet ved at klikke på videoen nedenfor:

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Køb robotter med rabat på tilbud online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-21 01:15:48
Den fedeste Jimu robot

Min søn er størst fan af AstroBot robotten og vi har ventet længe på netop denne model grundet de 3 forskellige fede modeller man kan bygge kombineret med larvefødderne fra Tankbotten. Den må tangere til årets gaveidé. Den er nu landet i Danmark og vi fik at vide vi var en af de første der modtog den i Danmark - god service

  Bedømmelse 
  2017-11-17 02:55:45
  Den perfekte julegave til min søn

  Min søn er 9 år og meget interesseret i teknologi og elsker at være kreativ og denne robot vil være nær den perfekte julegave til ham. Bestilles hermed og glæder mig til at give den til min søn til jul :).

   Skriv en ameldelse

   Jimu AstroBot Robot (UBTECH)

   Jimu AstroBot Robot (UBTECH)

   Jimu AstroBot Robot Kit fra UBTECH, kombinerer byggeklodser med den seneste robotteknologi, og giver børn mulighed for at skabe og programmere deres egne robotter på en nem og brugervenlig - og samtidig oparbejde nye færdigheder indenfor det nyeste uddannelsesfelt kaldet STEM-læring.

   Tilbehør

   30 andre produkter i den samme kategori: