<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 5-8 leveringsdage

inoxcook

Ny vare

Inox Cook Køkkenrobot (Chef Master Kitchen)

2 495 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 166 loyalitetspoint . Din kurv total 166 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 100 kr .


Denne praktiske og innovative køkkenrobot giver dig mulighed for at tilberede lækre retter...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Lad Inox Cook Køkkenrobot stå for maden og brug tiden på ting der tæller

inox-cook-tech.jpg

Denne praktiske og innovative køkkenrobot giver dig mulighed for at tilberede lækre retter hurtigt og nemt. Desuden er Inox Cook køkkenrobotten meget nem at anvende. Tilføj blot ingredienserne, vælg den ønskede funktion og vent på at denne utrolige køkkenrobot gør sit arbejde takket være det smarte system. Tøv ikke - Inox Cook er et must i dit køkken. Det er den perfekte hjælp!

Inox Cook køkkenrobot har et elegant og moderne design. Den er nem at rengøre og er fremstillet af kvalitetsmaterialer. Det ydre er fremstillet af rustfrit stål, og det indre er lavet af slip let-aluminium. Denne komplette multifunktionelle robot fra Chef Master Kitchen-produktlinjen har en forudindstillingsfunktion, stegetid og 12 programmer (ris, hurtig, grød, bage, yoghurt, genopvarm, steg, pasta, damp, stuvning, suppe og fri). Mål: ca. 25 x 26 x 35 cm. Spænding: 220-240 V/50 Hz Strøm: 900 W

Inox Cook køkkenrobot indeholder:

 • Slip let -gryde på 1,8 L ( ca. 15 cm i højden x 23 cm i diameter)
 • Plastikbase til dampning
 • Målebæger i plast (160 ml)
 • Ske og øse i plast (ca. 19 cm)

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-21 00:06:46
En genial opfindelse

Vi er som mange andre danskere en familie med en travl hverdag og der kommer denne køkkenrobot med belejligt ind og gør vores daglig nemmere og giver og mere kvallitetstid sammen. Maskinen laver maden perfekt og kommer i kvalitetsmaterialer og et pænt design. Jeg er yderst tilfreds!

  Skriv en ameldelse

  Inox Cook Køkkenrobot (Chef Master Kitchen)

  Inox Cook Køkkenrobot (Chef Master Kitchen)

  Denne praktiske og innovative køkkenrobot giver dig mulighed for at tilberede lækre retter hurtigt og nemt. Desuden er Inox Cook køkkenrobotten meget nem at anvende. Tilføj blot ingredienserne, vælg den ønskede funktion og vent på at køkkenrobotten gør sit arbejde takket være det smarte system.

  Tilbehør

  30 andre produkter i den samme kategori: