<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 5-8 leveringsdage

JR0603

Ny vare

Jimu Tankbot Robot Kit (UBTECH)

1 145 kr

1 345 kr

-200 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 76 loyalitetspoint . Din kurv total 76 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 46 kr .


Byg, programmér og styr din helt egen robot med Jimu TankBot legetøjsrobotten fra UBTECH. Styr...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Byg, programmer og styr din helt egen robot med Jimu TankBot robotten

Byg, programmér og styr din helt egen robot med Jimu TankBot legetøjsrobotten fra UBTECH. Styr Jimu robotten ved din smartphone eller tablet med den gratis Jimu app. Den anbefalede alder er +8 år. TankBot er den første Jimu Robot, der kører på larvefødder. Den har også en infrarød sensor, der gør det muligt at følge dine kommandoer, eller manøvrere robotten rundt om objekter.

Se Jimu Tankbot i aktion ved at klikke på videoen nedenfor (husk lyd):

Jimu Explorer kombinerer byggeklodser med den seneste robotteknologi, og giver børn / teenagere mulighed for at skabe og programmere deres egne robotter på en nem og brugervenlig måde.Undervejs som dit barn lærer selv at programmere diverse robotter med legtøget, jo stærkere færdigheder oparbejder dit barn samtidig og jo mere rustet bliver dit barn til at møde morgendagens færdigheder på det fremtidige jobmarked hvor disse færdigheder kommer i større og større efterspørgsel.

Vores egen test af Jimu Tankbot

I videoen nendenfor havde vi fulgt den udfærlige online 3D vejledning og bygget Jimu robotten. Derefter var det tid til at teste gribearmsfunktionen som vi illustrerer nedenfor.

I vores anden test satte vi os for at teste "grib og slip" funktionen. Dette ville vi udføre ved at teste om Jimu Tankbot robotten, kunne hente, gribe, aflevere og slippe flasken - og det lykkedes os ganske godt. Se også videoen nedenfor ved at klikke på videoen:

STEM-læring - fremtidens uddannelsesområde

Vores Jimu robotter til børn har fokus på at integrere STEM læring med kreativitet, byggeklodser, leg og samarbejdsevner. Jimu bliver nu også introduceret på flere uddannelsesinstitutioner verden over som en integreret del af STEM undervisningen.

STEM er en forkortelse for Science, Technology, Engineering og Maths (videnskab, teknologi, ingeniør-kundskab og matematik), og dækker over læring indenfor mange discipliner, så som robotteknologi, nanoteknologi , astrofysik, kemi, datalogi, elektronik og fysik. Indenfor STEM tankegangen er det integrationen af alle disciplinerne der er det væsentlige.

Se herunder hvordan Jimu anvendes i undervisningen, og øger læringskurven indenfor STEM-læring og kan være med til at forbedre børnenes evner og resultater indenfor fremtidens uddannelsesområder.

 • Interlocking Parts: 190

 • Servo Motors: 6

 • Control Box: 1

 • Power Adapter: 1

 • Lithium Battery: 1

 • Material: PC plastic

 • Supply Voltage DC6.8V-DC9.6V (Typical Rating: 7.4V)

 • Operating Current 1A-2A

 • Battery Capacity 1200mAh

 • Connection Bluetooth 3.0/4.0 BLE+EDR

 • Servo Specs

  (1) Torque output 4kg.cm  (2) Speed 0.1S/60°"

 • Operating Temperature -5°C-60°C

 • Compatible System

  Support Android 4.0.3 version and above; IOS7.0 version and above

Leveringstid

Levering-Banner.jpg

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Køb robotter med rabat på tilbud online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-10-23 21:58:48
Nok en af de bedste læringsrobotter pt.

Tankbot er nok en af markedets bedste læringsrobotter pt. til børn og undervisning og leg, min søn er utrolig glad for sin. Det er fremtiden

  Skriv en ameldelse

  Jimu Tankbot Robot Kit (UBTECH)

  Jimu Tankbot Robot Kit (UBTECH)

  Byg, programmér og styr din helt egen robot med Jimu TankBot legetøjsrobotten fra UBTECH. Styr Jimu robotten ved din smartphone eller tablet med den gratis Jimu app. Den anbefalede alder er +8 år. TankBot er den første Jimu Robot, der kører på larvefødder.

  Tilbehør

  30 andre produkter i den samme kategori: