<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 5-8 leveringsdage

UBOTmop

Ny vare

UBOT Robot Gulvmoppe

499 kr

619 kr

-120 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 33 loyalitetspoint . Din kurv total 33 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 20 kr .


UBOT robot gulvmoppe, kan anvendes til at rengøre gulvet automatisk og helt uden anstrengelser....

Skriv på ønskelisten

Mere info

Automatisér rengøringen med UBOT Robot gulvmoppe

UBOT robot gulvmoppe, kan anvendes til at rengøre gulvet automatisk og helt uden anstrengelser. UBOT robotten er designet til at gøre dit liv nemmere. Du skal blot placere den på gulvet og tænde ved at trykke på knappen! Så nemt og bekvemt er det. Denne smarte robot gulvmoppe rengører gulvet, mens du kan slappe af eller lave, hvad du har lyst til.

Se UBOT robotten i aktion nedenfor ved at trykke på videoen:

Er du træt af at rengøre dine gulve derhjemme? Vi introducerer den fantastiske UBOT robot gulvmoppe, der kan anvendes til at rengøre gulvet uden anstrengelser. UBOT robotten er designet til at gøre dit liv nemmere. Du skal blot placere den på gulvet og tænde ved at trykke på knappen! Så nemt og bekvemt er det. Denne smarte robot gulvmoppe rengører gulvet, mens du kan slappe af eller lave, hvad du har lyst til. Takket være dens avancerede roterende hjul bevæger UBOT rengøringsrobotten sig rundt tilfældigt i hele huset. UBOT bliver aldrig træt, og det er nemt og effektivt. Når den støder på en forhindring, drejer den rundt, ændrer retning og fortsætter rengøringen. Den når ud i alle hjørner af dit hjem. UBOT rengøringsrobot er designet moderne og funktionelt. Den er let og nem at anvende. Den tager minimal plads og kan opbevares hvor som helst.

Spild ikke din tid med rengøring og lad UBOT gøre arbejdet for dig! Denne fantastiske robot gulvmoppe vil snart blive et uundværligt redskab i dit hjem. Det er den perfekte rengøringshjælp!

Egenskaber:

 • Reduceret lydniveau (lyd vil ikke være et problem mere)
 • Ca. mål: 26 cm i diameter og 7 cm høj
 • Kræver batterier (4 x AA, ikke inkluderet)
 • Inkluderer 40 klude

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Ubot Klude Til Ubot Robot Gulv Moppe

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-21 00:43:17
Fantastisk pris for så brugbar en maskine

Skarp pris på en maskine der giver mig mere kvalitetstid - så synes jeg prisen er virkelig god. Robotten virker som lovet er nem at anvende. En robot jeg vil anbefale hvis man samtidig også er prisbevidst!

  Bedømmelse 
  2017-10-23 22:22:49
  Effektiv robotgulvmoppe

  Fungerer som lovet og fik leveret som lovet. Kan klart anbefales til prisen

   Skriv en ameldelse

   UBOT Robot Gulvmoppe

   UBOT Robot Gulvmoppe

   UBOT robot gulvmoppe, kan anvendes til at rengøre gulvet automatisk og helt uden anstrengelser. UBOT robotten er designet til at gøre dit liv nemmere. Du skal blot placere den på gulvet og tænde ved at trykke på knappen!

   Tilbehør

   30 andre produkter i den samme kategori: