<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>

På lager, 1-2 leveringsdage

JIMU KARBOT

Ny vare

Jimu Karbot Robot Kit (UBTECH)

964 kr

1 290 kr

-326 kr

Ved at købe denne vare kan du samle op til 64 loyalitetspoint . Din kurv total 64 loyalitetspoint som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 38 kr .


Byg, programmér og styr din helt egen robot med Jimu Karbot legetøjsrobotten. Styr Jimu robotten...

Skriv på ønskelisten

Mere info

Byg, programmer og styr din helt egen robot med Jimu Karbot robotten

Jimu Karbot kombinerer byggeklodser med den seneste robotteknologi, og giver børn / teenagere mulighed for at skabe og programmere deres egne robotter på en nem og brugervenlig måde.

Undervejs som dit barn lærer selv at programmere diverse robotter med legtøget, jo stærkere færdigheder oparbejder dit barn samtidig og jo mere rustet bliver dit barn til at møde morgendagens færdigheder på det fremtidige jobmarked hvor disse færdigheder kommer i større og større efterspørgsel.

Med Jimu Karbot robot, får du:

 • Indbygget gratis App modul til "dynamiske tegninger", der giver trin for trin illustrationer af alle dele. App'en har detaljeret bygnings procedurer, så børn vil finde det lettere at lære robot byggeteknikkerne.
 • Opret din unikke robot manuelt. Tilslut robotten via Bluetooth til din smartphone og programmér og kontroller Jimu robottens bevægelser.
 • Jimu softwaren er open-source hvilket muliggør nem og hurtig deling for spillere at dele deres kreationer over hele verden gennem Jimus samfund.
 • De høje drejningsmoment servoer skaber flydende og præcise bevægelser for Jimu.
 • Byggeklodserne sættes nemt og hurtigt sammen med hånden uden brug af værktøj som gør det nemt at bruge for børn og teenagere.
 • Jimu Robotten er produceret i miljøvenlige materialer som gør robotten holdbar og sikker for børn.

Specifikationer:

 • Interlocking Parts: 293

 • Servo Motors: 3

 • Control Box: 1

 • Power Adapter: 1

 • Lithium Battery: 1

 • Material: PC plastic

 • Supply Voltage: DC6.8V-DC9.6V (Typical Rating: 7.4V)

 • Operating Current: 1A-2A

 • Battery Capacity: 1200mAh

 • Connection: Bluetooth 3.0/4.0 BLE+EDR

 • Servo Specs: (1) Torque output 4kg.cm  (2) Speed 0.1S/60°"

 • Operating Temperature: -5°C-60°C

 • Compatible System: Support Android 4.0.3 version and above; IOS7.0 version and above

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program - Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Køb robotter med rabat på tilbud online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Kundeanmeldelser

Reviews

Bedømmelse 
2017-11-19 16:25:15
Lækker Jimu robot

Min søn på 10 år er virkelig glad for Karbot kittet. Pakken ankom dagen efter som lovet og kan klart anbefales som gaveidé

  Skriv en ameldelse

  Jimu Karbot Robot Kit (UBTECH)

  Jimu Karbot Robot Kit (UBTECH)

  Byg, programmér og styr din helt egen robot med Jimu Karbot legetøjsrobotten. Styr Jimu robotten ved din smartphone eller tablet med den gratis Jimu app. Den anbefalede alder er +8 år. Vi leverer indenfor 1-2 hverdage.

  Tilbehør

  30 andre produkter i den samme kategori: