<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>
Smart Låse

Friday Smart Lock er den smarte løsning til det intelligente og moderne hjem

Friday Lock låser automatisk din dør op, når du nærmer dig døren, eller du kan låse døren op manuelt i appen. Dermed behøver du aldrig mere at bekymre dig om at huske dine nøgler igen.

I appen kan du give adgang til familien i hustanden, så alle med en smartphone har e...

Friday Smart Lock er den smarte løsning til det intelligente og moderne hjem

Friday Lock låser automatisk din dør op, når du nærmer dig døren, eller du kan låse døren op manuelt i appen. Dermed behøver du aldrig mere at bekymre dig om at huske dine nøgler igen.

I appen kan du give adgang til familien i hustanden, så alle med en smartphone har en ”nøgle”. Du kan også give midlertidig adgang til f.eks. håndværkeren, naboen eller rengøringshjælpen i bestemte tidsrum, og du kan altid låse døren op på din smartphone – også selv om du ikke er hjemme. Dermed undgår du at give dine nøgler til andre, og du kan få en notifikation på din smartphone, når nogen forlader huset eller kommer hjem.

Leveringstid

Levering-Banner.jpg

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Mere
Viser 1 - 1 af 1 resultat
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort