<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>
Humanoid Robotter

I denne sektion finder du vores udvalg af humanoid robotter til private. RobotterOnline.dk er autoriseret forhandler af UBTECH's robotter. UBTECH, producerer verdens første sociale interaktive humanoid robotter til private så som Alpha 1 Pro, Alpha 2 samt vores Jimu robotter til børn. Alpha 1 Pro er interaktiv, programmerbar og kan eksempelvis a...

I denne sektion finder du vores udvalg af humanoid robotter til private. RobotterOnline.dk er autoriseret forhandler af UBTECH's robotter. UBTECH, producerer verdens første sociale interaktive humanoid robotter til private så som Alpha 1 Pro, Alpha 2 samt vores Jimu robotter til børn. Alpha 1 Pro er interaktiv, programmerbar og kan eksempelvis anvendes til underholdning, uddannelse, i husholdningen og i forretningsøjemed. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Mere
 • Alpha 1 Pro Robot

  Alpha 1 Pro er verdens første sociale, interaktive, programmérbare humanoid robot til private.

  Alpha 1 Pro/ S er interaktiv, programmerbar og kan eksempelvis anvendes til underholdning, uddannelse, i husholdningen og i forretningsøjemed.

  Se nedenstående video og se familierobotten Alpha 1 Pro/ S i aktion:

 • POWERMAN® robot (+4 år)

  Powerman fra Lexibook kombinerer leg og læring på en innovativ måde for +4 årige

  Powerman er en ny sjov og innovativ robot til børn der får leg og læring til at gå op i en højere enhed. Powerman er produceret af den verdensomspændende virksomhed Lexibook, som også står bag licenserede spil og mærker så som Barbie og Spiderman. Powerman robot er det perfekte legetøj både til drenge og piger, som er fyldt 4 år.

Viser 1 - 5 af 5
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort