<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>
Smart Health

Digital sundhed og Internet of Things revolutionerer sundhedssektoren

Begreberne Digital sundhed og Internet og Things (IoT) er to begreber, der er i hastig vækst og vil revolutionere hele sundhedssektoren de kommende år både i Danmark og i resten af verden. Kort fortalt dækker begrebet Internet of Things (IoT) over tendensen, hvor fysiske hverd...

Digital sundhed og Internet of Things revolutionerer sundhedssektoren

Begreberne Digital sundhed og Internet og Things (IoT) er to begreber, der er i hastig vækst og vil revolutionere hele sundhedssektoren de kommende år både i Danmark og i resten af verden. Kort fortalt dækker begrebet Internet of Things (IoT) over tendensen, hvor fysiske hverdagsobjekter kommunikerer gennem en internetforbindelse og kan styres via internet og en app via eksempelvis en smart enhed. Internet Of Things er den nye bevægelse, hvor alle tænkelige enheder bliver koblet på internettet for at give bedre services og gøre vores hverdag nemmere og mere gnidningsfri.

One Smart Diet revolutionerer måden vi måler vores egen sundhed på

One Smart Diet er en ny lille, innovativ, bærbar og transportabel måleenhed, som bruges til måling af bl.a. BMI og kropsfedt gennem 4 kontaktelektroder med BIA (Bioelectrical Impedance Analysis),  som måler en række sundshedsfaktorer så som BMI og fedtprocent. One Smart Diet, kan anvendes til smart phones, der har Android OS 4.3 eller nyere styresystem.

Tag pulsen på din sundhed når som helst og hvor som helst

I denne sektion finder du et bredt udvalg af såkaldte Smart Health produkter, altså produkter der kan hjælpe dig med at monitorere dit egen helbredstilstand nu og over tid så som eksempelvis monitorering af blodtryk og BMI og en masse andre nyttige sundhedsdata.

Koogeek-Smart-Blodtryksmåler-Blood-pres

På denne måde har du altid adgang til din personlige sundhedsstatus og sundhedsprofil, og kan altid agere hvis du opdager at eksempelvis dit blodtryk viser en tendens til en stigning så der kan gribes ind i et tidligt stadie.

Koogeek-Smart-Blodtryksmåler-Blood-pres

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Vi understøtter også betaling med EAN til offentlige institutioner

Robotter Til Undervisning På Skoler & Offentlige Institutioner

Vi leverer i dag STEM-læringsrobotter til flere offentlige institutioner, og tilbyder også EAN betalinger. Vi tilbyder hurtig levering indenfor 1-2 hverdage.

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Mere
Viser 1 - 4 af 4
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort