<script src="//code.tidio.co/gurq6ghrg8h2dg4fsuuvrfa1icpufnxe.js"></script>
Køkken Robotter

Automatisér madlavningen i hjemmet med en køkken robot og brug tiden på ting der tæller

Vi har samlet markedets bedste køkkenrobotter til private i denne sektion. Med en køkkenrobot kan du trygt overlade madlavningen til robotten, som ud fra dine indstillinger, laver dit ønskede måltid, præcis som du ønsker det. Brug i stedet tiden på ting der ...

Automatisér madlavningen i hjemmet med en køkken robot og brug tiden på ting der tæller

Vi har samlet markedets bedste køkkenrobotter til private i denne sektion. Med en køkkenrobot kan du trygt overlade madlavningen til robotten, som ud fra dine indstillinger, laver dit ønskede måltid, præcis som du ønsker det. Brug i stedet tiden på ting der tæller.

Udviklingen indenfor robotter, herunder også køkkenrobotter er i hastig udvikling i vi vil i en nær fremtid, kunne realisere en total automatiseret process hvor robotten også tilbereder mere avancerede menuer.

Se eksempelvis den banebrydende køkkenrobot Moley i aktion ved at klikke på videoen nedenfor:

Leveringstid

Hurtig levering er en af de faktorer vi prioriterer højest, da det er en vigtig parameter i at øge kundetilfredsheden. Derfor tilbyder vi hurtig levering indenfor 1-2 hverdage (mandag-fredag) på alle Ubtech robotter. Nogle robotstøvsugere kan have en leveringstid på 5-8 dage afhængig af varen. Det fremgår altid på produktbeskrivelsen hvad leveringstiden er på den enkelte vare.

Ubot Klude Til Ubot Robot Gulv Moppe

Fragtfirmaer

Når du har foretaget din bestilling, behandler, pakker og sender vi din ordre. Vi sender din ordre med Postnord eller GLS med omdeling.Dette betyder at din pakke leveres direkte hjem til din leveringsadresse uden at du behøver gå ned i en pakkeshop. Er du ikke hjemme på tidspunktet, ilægges en seddel i postkassen med afhentningsadresse på posthuset eller i en pakkeshop.

Sporingsnummer og track og trace

Alle pakker sendes altid med sporingsnummer eller et såkaldt track & trace nummer. Med dette nummer, kan du altid følge din pakke online og se pakkestatus - hele vejen til leveringstidspunktet. Når din pakke er afsendt og sporingsnummeret bliver tilgængeligt fra lagerfunktionen, uploader vi sporingsnummeret under din kundekonto så du altid kan følge din pakke og ordrestatus.

Hvis du har nogle spørgsmål til vores leveringsbetingelser eller til vores robotter, er du altid velkommen til at kontakte kundeservice på: info@robotteronline.dk eller på telefon: 71992471.

Levering-Banner.jpg

Bonuspoint Program – Optjen bonuspoint og spar penge på dine køb

Optjen rabatter med vores Bonuspoint Program og køb robotter billigt online

Når du handler på RobotterOnline.dk, opsparer du altid bonuspoint, som kan konverteres om til rabatkoder og fratrækkes din næste bestilling, eller når du selv ønsker det. På denne måde er du altid sikret en lavere pris på dine robot køb. Dine bonuspoint, indsættes automatisk under Din Konto når du har fuldendt en handel på vores webshop og registreret en kunde konto.

Pointene og rabatterne, gælder alle vores robotter og intelligente smart home-og smart health produkter.

Mere
  • Quick Cooker Køkkenrobot

    Den fantastiske Quick Cooker køkkenrobot, som set på TV, er en meget praktisk og moderne køkkenrobot. Med Quick Cooker kan du hurtigt forberede alle slags sunde retter på behagelig vis. Den er meget nem at anvende. Læg blot maden i den indvendige beholder, vælg den ønskede funktion og køkkenrobotten vil lave din mad. Quick Cooker Køkkenrobotten anvender et smart system til jævn tilberedning af maden, som forstærker smagen og næringsværdien. Temperaturen varierer fra 60 til 190 ºC. Quick Cooker er nem at rengøre. Den er fremstillet af materialer i høj kvalitet og har et elegant design, som vil se godt ud i dit køkken.

  • Inox Cook Køkkenrobot

    Denne praktiske og innovative køkkenrobot giver dig mulighed for at tilberede lækre retter hurtigt og nemt. Desuden er Inox Cook køkkenrobotten meget nem at anvende. Tilføj blot ingredienserne, vælg den ønskede funktion og vent på at denne utrolige køkkenrobot gør sit arbejde takket være det smarte system. Tøv ikke - Inox Cook er et must i dit køkken. Det er den perfekte hjælp!

  • Cecomix
Viser 1 - 3 af 3
Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort Betal med kreditkort