Hubsan Zino Mini SE

Viser 1-1 of 1 vare(r)

Hubsan Zino Mini SE er designet til at skabe den perfekte balance mellem letvægts bærbarhed og højteknologisk funktionalitet. Med en vægt på kun 249 gram er Zino Mini SE nem at transportere og nem at løfte. Derudover sikrer det aftagelige batteri, at du kan holde din drone i luften i op til 45 minutter ad gangen!

På trods af sit foldbare design, lethed og lille størrelse er Zino Mini SE spækket med de mest avancerede fjernbetjeningsmuligheder. Den kan fjernstyres op til 6 kilometer væk, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om pludselig at miste kontrollen over dronen under flyvningen (selvom du er langt væk).

Hvis du vil bruge din drone til at optage billeder eller videoer, er Hubsan Zino Mini SE et godt valg. Kameraet har en 1/2,6-tommer CMOS Sony-sensor og understøtter

4K/30fps videooptagelse ved H.264 100Mbps. Derudover skal du ikke bekymre dig, hvis dronen er langt fra motivet for din video, for kameraet har 3x digital zoom. Selvom belysningen ikke er ideel, kan du stadig se dine omgivelser takket være den optiske flow-natlampe Zino Mini SE.

Hubsan Zino Mini Pro har også en intelligent tracking track / aktiv tracking, så dronen automatisk kan spore og skyde dig eller et andet mål.

Når du er færdig med at flyve for dagen (eller natten), gør Hubsan Zino Mini SE det nemt at forbinde og downloade indhold fra dine eventyr til næsten enhver enhed. Den er kompatibel med iOS og Android, hvilket gør det nemt at dele og gemme filer på få minutter. Du kan også hurtigt modtage softwareopdateringer ved at forbinde din drone til en internetaktiveret enhed med en Lightning-, Micro-USB- eller USB Type-C-forbindelse.

Product added to wishlist
Product added to compare.